Thursday, May 22, 2014

Poza zilei în Chișinău, R. Moldova Protest INEDIT în fața Ambasadei Rusiei la Chișinău: Mătăsaru a venit cu un „PORC de COLORADO”

Poza zilei în Chișinău, R. Moldova 

Protest INEDIT în fața Ambasadei Rusiei la Chișinău: Mătăsaru a venit cu un „PORC de COLORADO”







FOTO // Protest INEDIT în fața Ambasadei Rusiei la Chișinău: Mătăsaru a venit cu un „PORC de COLORADO”

Îmbrăcat în haine de culorile panglicii „Sfântul Gheorghe” și însoțit de un porc, colorat în aceleași nuanțe, pe care l-a numit Dmitri Rogozin. Așa a protestat, astăzi, în fața Ambasadei Federației Ruse la Chișinău, cunoscutul protestatar Anatol Mătăsaru. Protestatarul este nemulțumit de faptul că politicienii încearcă să utilizeze abuziv această panglică. 



„Nu vreau să se speculeze cu această memorie. Protestez împotriva folosirii abuzive a acestei panglici. Politicenii deja folosesc această panglică în scopuri meschine, pentru a susține terorismul, a diviza societatea și în scopuri separatiste. Nu vreau să se speculeze cu această memorie de către niște fasciști proruși. Porcul… este o ploșniță, este Rozonin (Dmitri Rogozon, vicepremier rus – n.r.) care a venit în vizită în R. Moldova”, a spus Anatol Mătăsaru.

Pentru toate accesoriile folosite în timpul protestului, bărbatul susține că a cheltuit peste o mie de lei.






Precizăm că Anatol Mătăsaru s-a făcut remarcat prin „expozițiile” sale realizate în fața sediului Procuraturii Generale. Tradițional, de Ziua profesională a procurorilor, Anatol Mătăsaru vine în fața Procuraturii Generale pentru a-i „felicita” pe aceștia, dar și în fața Ministerului Afacerilor Interne. Într-un an, a venit cu un sicriu și un măgăr, în altul - le-a adus un falus, excremente și a purtat o mască de porc.



No comments:

Post a Comment