Monday, December 7, 2015

Un adolescent la întâlnire cu iubita n-a avut bani să plătească nota. FINALUL e greu de imaginat

n-a avut bani să plătească nota
Un adolescent din Albuquerque, New Mexico, a fost la un pas să distrugă una dintre cele mai romantice întâlniri din viaţa sa în 1999. Şi-a scos iubita de Sfântul Valentin la un restaurant franţuzesc, dorind să o impresioneze.


 
Din păcate pentur adolescent, restaurantul Le Cafe Miche era, pe atunci, unul dintre cele mai scumpe din oraş, aşa că adolescentul a descoperit, cu groază, atunci când a venit nota de plată, că nu are toţi banii. Adolescentului îi lipseau 40 de dolari.

Băiatul a aşteptat ca iubita lui să meargă la toaletă înainte de a merge la patronul restaurantului şi a-i explica situaţia. Claus Hjortkjaer, patronul, a ales să pună el diferenţa, spunându-i adolescentului să îi dea banii înapoi dacă va putea, vreodată.

“Câteodată lucrurile vin înapoi la tine. N-ar trebui să faci fapte bune pentru un motiv. Ar trebui să le faci pentru că locul şi momentul potrivit şi pentru că te fac să te simţi bine”, îşi aminteşte patronul astăzi.

Între timp restaurantul s-a închis, patronul a uitat, dar la inaugurarea noului său restaurant, în acelaşi oraş, unul dintre primii clienţi a fost băiatul de acum aproape 14 ani, acum adult, care a ţinut să îi ofere datoria şi o mică dobândă, ajungând la 100 de dolari.

Patronul spune că “E bine să te simţi “băiat bun”. Am mers şi mi-am luat un buchet de flori”. Din păcate el nu ştie nici numele bărbatului, nici dacă i-a mărturisit fetei cu care avusese întâlnire incidentul, scrie Koat.com, dar l-a invitat pe bărbat să se reîntoarcă în localul său, pentru un pahar cu vin. Din partea casei, adaugă Hjortkjaer.

No comments:

Post a Comment